himmel3
_RAW6939
Logo
Flagge1
Flagge2

For de store


Det tager ca 15 min at komme ned på stranden. Vi har den passende hest til alle. Om det skal være en shetlænder, større pony eller islænder. Alle rideture bliver opdelt i ture for begyndere eller øvede, så alle kan have  det sjovt. Af den øvede rytter forlanger vi, at de selvstændigt kan opsadle deres hest og er sikre i skridt, trav og galop. Tølt lærer I på turen.
Ture på 1,5 time DKr 300,- 40,- €
Ture på 2,5 time DKr 400,- 54,- €

Længere rideture efter aftale og kun ved
mindst 5 deltagere
.

For de små fra 2-7 år  “Lege, strigle, børste og ride”


Lille gulerod DKr 150,- 20,- €

Sammen strigler, børster og sadler vi "vores pony" op. Jeres forældre lærer, hvordan man styrer en pony, og efter en kort introduktion tager I en skridttur til stranden. En gulerod bruges til bestikkelse.
Varighed: 50 min
fblogo2
home
kontakt
romo
heste
priser
route

Sikkert udstyr/beklædning


For os kommer sikkerhed i første række, derfor udlåner vi gerne en ridehjelm og efter ønske også en sikkerhedsvest. Når de små er oppe på ponyen, er det derfor også vigtigt at have lange bukser på så sadlen ikke gnaver på huden. Lukkede sko er også vigtig – helst uden amerikansk lynlås, så fødderne er godt beskyttede.

De store (mor, far m.m.)


Vores ponyer er ikke store, men vær opmærksom på at de har 4 hove og vi kun 2 fødder, så vær venlig at have lukkede sko på og pas på, I ikke bliver trådt over tæerne.
 Al omgang med ponyerne og ridningen er på eget ansvar!
Impressum
UK_Flag
© 2015  Rømø Ponyfarm • Swenja Peters •Rimmevej/Sønderstrand • DK 6792 Rømø   |  CVR DK301690  |  Tel.: +45 24 41 57 41  |  swenjapeters@hotmail.de